8 °C Antwerpen, BE
maandag 30 januari 2023
8 °C Antwerpen, BE
maandag 30 januari 2023

Ann Van Elsen: “dan beslis je toch om dat nooit te doen?”

Ann Van Elsen: “dan beslis je toch om dat nooit te doen?”

Foto: DPG Media

Ann Van Elsen onthult in Primo dat ze dochter June net nog geholpen heeft om de tien geboden in te studeren. Haar ondertussen 11-jarige dochter volgt godsdienst op school.

“Mijn ex-schoon vader (Jan Van Handenhoven, de vader van voormalig profvoetballer Gunther, Anns ex-man, red.) is priester voor de Oud-Katholieke Kerk van Nederland dus het was bijna evident dat ze godsdienst ging doen”, verduidelijkt de voormalige Miss België in Primo.

“Ze is gedoopt en dit jaar doet ze haar plechtige communie. Als ze wil, want ondertussen laat ik haar zelf de keuze”, geeft Ann Van Elsen toe in het weekblad. “Jackie (5), mijn jongste dochter, is niet gedoopt. Zij mag daar later volledig zelf over beslissen.” En daar heeft Ann een duidelijke reden voor…

“Als je alle misbruiken van de Kerk door de eeuwen heen in acht neemt, zou je waarschijnlijk beslissen om dat nooit te doen, je te laten dopen”, geeft Ann Van Elsen toe in Primo. “Al heeft het christelijke geloof ook heel veel mooie dingen teweeggebracht. Als je tenminste de juiste interpretatie meekrijgt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today