10 °C Antwerpen, BE
woensdag 22 maart 2023
10 °C Antwerpen, BE
woensdag 22 maart 2023

Lize en Aster: “Amai wat een groot compliment”

Ze werden vergeleken met The Starlings

DPG Media

De namen vlogen in het rond wanneer het ging om de robots uit ‘The Masked Singer’. Waren het Viktor en Marie als broer en zus? Of was het dan toch een vader en dochter. Geen van dat allen, het was liefdeskoppel Lize Feryn en Aster Nzeyimana.

“In het begin werden vooral Tom en Kato van The Starlings en zelfs Nicole & Hugo verdacht. Een groot compliment, want Tom en Kato zijn professionele zangers die echt goed zingen. En Nicole & Hugo stralen altijd blijheid en geluk uit. Dat probeerden wij ook te doen. al hebben we daar weinig verdiensent aan, die robotjes pasten zo goed bij elkaar en zagen er sympathiek uit”, zegt Aster in Het Laatste Nieuws.

Zo’n pak dragen van robots, het was niet eenvoudig. “Dat pak heeft zo’n gigantisch hoofd. Asters nek is minder lang dan die van mij, bij hem rustte dat op zijn lijft. Bij mij niet, ik moest mijn nekspieren ontspannen, of ik zou omvallen. Die pakken worden gemaakt in Duitsland. Eens die bij ons zijn, kan daar niets meer aan veranderd worden. Het enige wat ze kunnen doen is hier en daar mousse plakken om de drukpunten te verzachten.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today