6 °C Antwerpen, BE
maandag 8 november 2021
6 °C Antwerpen, BE
maandag 8 november 2021

Ann Van Elsen : ‘Ik ben beginnen flippen tijdens rondleiding’

Foto: DPG Media

Het was nooit Ann Van Elsens grootste droom om bekend te worden. Toen ze jong was had ze voor ogen om dokter te worden. “Vanuit het idee dat ik het dan gemaakt zou hebben in mijn leven”, verklaart Ann die keuze in Het Laatste Nieuws.

Maar tijdens de rondleiding voorafgaand aan het toelatingsexamen ging het mis. “Na de rondleiding ben ik beginnen flippen. Ik voelde: hier ligt mijn hart niet. Ik had al eens proberen uit te zoeken wat je precies moest doen om presentatrice te worden. Als kind was ik altijd wel bezig met radio en tv.”

Ann ging naarstig op zoek naar een oplossing hoe ze een carrière als Marlène de Wouters en Lynn Wesenbeek kon uitbouwen. Ze stootte al snel op iets gemeenschappelijk tussen de twee vrouwen: Miss België. “Door die wedstrijd te winnen, in 2002, viel mijn uiterlijke onzekerheid niet weg. Dat is pas de laatste jaren gebeurd. . Maar het was mijn ticket naar het pad waar ik zo naar had gezocht. En kijk. We zijn twintig jaar later en ik presenteer nog altijd doodgraag.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today