6 °C Antwerpen, BE
donderdag 27 januari 2022
6 °C Antwerpen, BE
donderdag 27 januari 2022

MNM-dj’s Sander Gillis en Cato Peeters zijn 1 jaar samen

Foto: Nick De Maeyer

3 jaar lang waren ze elkaars collega’s, tot daar een jaar geleden verandering in kwam. “Op de werkvloer heb je sowieso weinig tijd voor een uitgebreide babbel. Bovendien presenteerde Sander in de week en ik nog in het weekend, zodat we elkaar amper zagen. Toch gingen wij vaak met collega’s op café en daaruit bleek dat we goed met elkaar konden praten. Toen we voelden dat er meer in zat zijn we vaker met zijn twee beginnen afspreken en van het één kwam het ander”, doet Cato hun verhaal in Story.

Sander en Cato kozen er dus voor om met elkaar te daten in tijden van Corona. Het had eenvoudiger gekund. “Veel kon je niet doen natuurlijk, behalve bij elkaar afspreken thuis. En af en toe gingen we tussen de middag bij de VRT op een bankje zitten. En ook al voelde dat aan als een date, we hebben het zo nooit genoemd.”

Heel wat mensen gingen bewust op zoek naar een lief om niet alleen te moeten zijn, maar dat was niet de bedoeling van Cato. Al denkt Sander daar misschien iets anders over: “Bij mij was dat alleen zijn onbewust wel een drijfveer denk ik. Die eenzaamheid heeft er misschien wel voor gezorgd dat we sneller naar elkaar zijn toegegroeid. En ambetante dingen in een prille relatie, zoals later arriveren omdat je te lang ergens anders bent blijven plakken, vielen ook weg”, aldus Sander.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today