18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Anne De Baetzelier doet straffe uitspraak 

Anne De Baetzelier
Foto: DPG Media

Ook dit jaar presenteert ze terug ‘Tien om te zien’, die voor heel wat kijkers zorgt voor nostalgie. Toch is een terugkeer naar de televisiewereld voor langere periode voor haar uitgesloten.  

“Ik verlang echt niet terug naar televisie. Mochten ze me een voorstel voor een programma doen, dan zeg ik ‘neen’. Alleen als dat programma helemaal op mijn lijf geschreven is, zou ik nog durven te twijfelen, maar dan nog denk ik dat ik het niet doe”, verklapt Anne aan Het Laatste Nieuws.  

Zich constant bekeken voelen, vindt ze niet aangenaam. “Als ik in het buitenland ben, valt me altijd op hoe vrij ik me dan voel, gewoon omdat ik er anoniem ben”, aldus de presentatrice. 

Ze blikt met gemengde gevoelens terug op haar tv carrière. “Ik was ook een people pleaser. Van kinds af aan wilde ik voldoen aan ‘de verwachtingen’, wilde ik me bewijzen”.  

“Als kind zat ik niet altijd goed in mijn vel, en toen ik met tv stopte, wist ik eigenlijk nog altijd niet wie ik was en wat ik echt wilde. Dan pas heb ik geleerd van mezelf te houden”, vertelt Anne De Baetzelier aan Het Laatste Nieuws. 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today