18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
18 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Anne De Baetzelier na moeilijke periode: “ben gelukkig nu”

Begin juni begon Anne De Baetzelier aan de tocht van haar leven. Ze liep 850 kilometer op 32 dagen tijd en heeft daarmee de hele Camino del Norte gewandeld, gelegen aan de Spaanse noordkust.

“Dat was pittig. Ik kende daar niemand en daar heb ik ontdekt dat ik echt wel graag tussen de mensen ben. Ik vind het leuk als ik mensen een goed gevoel kan geven door hen bij de groep te betrekken of te helpen met iets waar ze mee worstelen”, bekent Anne in Dag Allemaal.

De tocht tot een goede einde brengen, dat was een gelukzalig gevoel voor de presentatrice. En het heeft haar tot het optimale gevoel van gelukkig zijn gebracht.

“Ik ben heel gelukkig nu. Ik heb een fantastisch gezien, drie superkinderen en een man die mij doodgraag ziet. Ik heb een job uit de duizend, naast ‘Tien Om Te Zien’ doe ik nog bedrijfspresentaties, vieringen, dealtermeetings, awarduitreikingen… Ik mag mijn twee pollekes kussen.”

Een gevoel dat de presentatrice lange tijd niet heeft kunnen voelen. Ze worstelde met zichzelf en vragen als ‘Is dit het nu’ ’n Waarom ben ik hier’. “In theorie had ik alles om gelukkig te zijn, maar tijdens die Camino heb ik de oerkracht ervaren die je krijgt als je naar binnen gaat, alles vanuit je hart doet. Dat is zo vervullend!”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today