17 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023
17 °C Antwerpen, BE
maandag 2 oktober 2023

Roel Vanderstukken: “Dat was oorspronkelijk de bedoeling”

Foto: VTM

Het had een mooi moment moeten worden in ‘Familie’. Benny Coppens zou zijn geliefde Samira ten huwelijk vragen. Alleen kreeg hij niet het antwoord dat hij had gehoopt. Samira zei ‘nee’ op het huwelijksaanzoek en zo komt er dus (voorlopig) geen trouw in ‘Familie’.

Wie wel blij is met de wending van zijn personage is acteur Roel Vanderstukken, die Benny speelt. Maar een grotere en belangrijke rol, dat wil ook zeggen meer draaidagen en dat kan al eens nefast zijn voor de qualitytime met je eigen gezin.”

‘Oorspronkelijk was het de bedoeling dat het huwelijksaanzoek in de seizoensfinale zou worden uitgezonden. Maar de makers beslisten de scène te verhuizen. Begrijpelijk, want ze verstoorde de spanning die werd opgebouwd door boksmatch van Niko en de achtervolgingsscène met Lars, Koen en Veronique”, vertelt Roel in Tv Familie.

De personages Samira en haar 3 kinderen kregen een vaste plek in de begingeneriek van het programma. Wat meestal duidt op het krijgen van een vaste rol.

“Het is inderdaad een signaal van de ‘Familie’-makers dat ze een vaste plek krijgen in de serie. En ik ben heel blij dat Benny weer wat geluk heeft gevonden en dat Belinda Voorspoels mijn tegenspeelster is.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today