12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Jens Dendoncker: “Zoals een junkie die zijn shot nodig heeft”

Portret Jens Dendoncker

Hebben we het niet allemaal een beetje, een niet zo heel gezonde verslaving? Jens Dendoncker in ieder geval wel. Hij dronk 20 jaar lang elke dag 2 liter gewone cola. En die verslaving ging behoorlijk ver.

“Van een pas uitgeschonken glas kon ik zeggen of het uit een blikje, een grote glazen fles of een klein glazen flesje kwam. Dat was een handige party-skill op feestjes die dreigden stil te vallen”, lacht hij in Dag Allemaal.

Jens wist dat er iets aan die verslaving moest gedaan worden en schakelde over naar Cola Zero en Light. “En ik heb ook mijn verbruik stilaan geminderd. Om de drie dagen drink ik nog een echte cola, zoals een echte junkie die zijn shotje nodig heeft.”

Nu Jens zich weer beter in zijn vel voelt, is hij weer klaar om op televisie te verschijnen. En dat doet hij al meteen met een gloednieuw programma op VTM.

In ‘Wie Zoekt Die Wint’, mag hij naar hartenlust de vrolijke stoorzender spelen bij het gezin dat 100.000 euro probeert te winnen. Dat doen ze door op zoek te gaan naar geld dat verstopt ligt in hun huis. Klinkt makkelijk, maar of het effectief ook zo makkelijk is, daarvoor kijk je best elke zaterdag naar VTM om 19u55.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today