4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Vincent Banic: “Ik mocht Sergio Herman opvolgen”

Foto: DPG Media

Nu Vincent Banic niet langer elke dag op set wordt verwacht van ‘Familie’ heeft hij meer tijd voor zijn restaurant in Antwerpen en andere projecten.

“Ik mocht chef zijn op het muziekfestival WECANDANCE. In navolging van Sergio Herman kookte ik daar twee weekends na elkaar voor 800 man. Dat is nog wat anders dand e 60 couverts in mijn restaurant”, lacht Banic in Tv Familie.

Vincent heeft veel meer vrijheid dan vroeger en dat zorgt meteen voor meer rust in zijn hoofd. Hij had niet meteen gedacht dat hij dat nodig had. “De voorbije jaren waren misschien iets te druk. Ik ben blij dat ik nu meer tijd heb voor andere dingen.”

Zijn passie voor het koken en zijn restaurant breiden ook elke dag meer en meer uit en zo denkt hij er over na om ook in Kroatië misschien een restaurant te openen.

“Maar veel tijd gaat ook gewoon naar mijn familie. Mijn vrouw Bab en ik hebben nu bijvoorbeeld ochtenden samen. Vroeger zagen we elkaar door onze drukke agenda’s een pak minder. Ik geniet veel meer van deze nieuwe situatie.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today