28 °C Antwerpen, BE
vrijdag 9 juni 2023
28 °C Antwerpen, BE
vrijdag 9 juni 2023

Willy Sommers’ dochter Luna: “Deed hij maar een normale job”

Foto: VRT

De vrouw zijn van een bekende zanger, het lijkt allemaal heel mooi, maar het zal niet altijd rozengeur en maneschijn zijn. Je moet je partner vaak delen met een groot deel van Vlaanderen en hij is vaak weg om op te treden.

Cindy is de vrouw van zanger Willy Sommers en Luna en Annemie mogen zich de dochters noemen van de populaire zanger. Zij hebben er niet zoveel moeite mee om gelinkt te worden aan Willy.

“Ik let daar niet zo op, al vind ik het wel frappant dat ik zelf ook herkend wordt. Op Tomorrowland kwam iemand mij vragen: ‘Gij zijt toch de dochter van Willy Sommers?’ en daarna wilde hij met mij op de foto. Ik vind dat niet erg, maar als ze dronken zijn, dan zeg ik dat ze zich vergissen”, lacht Annemie in Dag Allemaal.

Luna vond dat iets lastiger, vooral als ze in het middelbaar zat. “Ik vond dat toen heel erg, want op die leeftijd wil je cool zijn en erbij horen. Als ik dat thuis vertelde, zeiden mama en papa dat ik me dat niet mocht aantrekken, maar als puber doe je dat wel. Op zo’n momenten dacht ik: ‘Deed mijn papa nu maar ‘een normale job’.”

Ook Luka, de zoon van Willy ondervindt vaak dat hij ‘de zoon van…’ is. Zeker wanneer hij gaat voetallen. “Ik ga altijd met hem mee als hij moet voetallen. Maar voor de andere supporters is het wel Sommers zijne kleine die daar staat. Het is niet makkelijk voor Luna en Luka, zij weten niet wie hun vrienden zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today