16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Moet Roel Vanderstukken vrezen voor zijn job bij familie?

Foto: VTM

Het is een komen en gaan van oude en nieuwe personages in ‘Familie’. Voorlopig houdt het personage van Roel Vanderstukken: Benny Coppens nog altijd stand. Roel tekende zopas bij voor een extra jaar bij ‘Familie’, en het zal waarschijnlijk niet bij dat ene jaar blijven.

“Ik heb voorlopig nog geen schrik voor mijn job. De bazen zeggen altijd dat ze met mij voort willen en dat stelt me gerust.” Toch beseft Roel dat die dag ooit komt…

“Maar als het ooit gebeurt, ga ik, denk ik, eerst even zitten en diep ademhalen. Dat is echt wel afkicken, hoor ik van collega’s. Meespelen in een dagelijkse serie is immers heel hard werken”, zegt Roel in Story.

In ‘Familie’ wordt Benny verliefd op Samira. Samen met haar drie kinderen brengt Samira wat meer kleur in de reeks. “We moeten niet blind zijn, maar we moeten het ook niet groter maken dan wat er zich op straat afspeelt.”

“In mijn dorp zie ik niet veel mensen met een andere kleur rondlopen, in steden is dat anders. Je moet daar een goede balans in vinden. Want als je overdrijft is het niet meer representatief en bereik je juist het tegenovergestelde.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today