22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Christoff: “Ze hebben mij toen allemaal uitgelachen”

Christoff
Foto: VRT

Kinderen kunnen wreed zijn voor elkaar. Daar is ook schlagerzanger Christoff niet van gespaard gebleven. Hij beleefde een moeilijke periode als zingende puber. Daarover geeft hij wat meer uitleg in TV Familie.

Christoff kennen we allemaal als een goedlachse, joviale kerel die het hart op de juiste plaats heeft. Zijn zachte karakter en immer aanwezige glimlach typeren hem. Maar achter die eeuwige lach gaat ook een gekwetste puber schuil.

Hij startte op zijn twaalfde met zingen als koorknaap in het kerkkoor van zijn gemeente. Een belangrijk moment in Christoff’s leven, maar daar had niet iedereen evenveel bewondering voor.

De zanger ging toen net naar de middelbare school en zijn toenmalige medeleerlingen dreven vaak de spot met hem omwille van zijn zangactiviteiten. “Ze hebben mij toen allemaal uitgelachen”, zegt Christoff daarover.

Het uitlachen werd met de dag erger en erger, tot de jonge koorknaap het niet meer zag zitten en voor zijn eigen bestwil van school veranderde. “Ik werd toen door hen weggepest op school”, windt hij er geen doekjes om.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today