11 °C Antwerpen, BE
zaterdag 26 september 2020
11 °C Antwerpen, BE
zaterdag 26 september 2020

Anneke Van Hooff: ‘Van ene dag op andere niet meer welkom’

© Facebook-pagina Anneke Van Hooff

Opschudding in showbizzland afgelopen week. Isabelle A liet namelijk optekenen dat ze de stekker uit De Grietjes getrokken had, wat de vrouwelijke tegenhanger moest worden voor De Romeo’s. Reden voor de split? Ruzie in de groep. Anneke Van Hooff, één van de stichters, reageerde donderdag via Facebook.

Normaal gezien laat ik me niet in met dit soort discussies of berichten. Ik kan alleen maar vaststellen dat ik van de ene dag op de andere niet meer welkom was. Ik ben er echt wel slecht van”, zegt Van Hooff. “Ik voel me niet enkel gekwetst in het onderling vertrouwen dat ik oprecht meende te mogen hebben, maar je moet ook begrijpen dat dit mijn hoofdjob is. Dit maakt dus al enkele jaren het grootste deel van mijn financieel plaatje.”

Samen aan de wieg

“Ik mag hopen dat alle geplande en geboekte opdrachten kunnen doorgaan. Zoniet is dit gewoon broodroof. Ik stond samen met Isabelle aan de wieg van ‘de Grietjes’. Het is dan ook pijnlijk om vast te stellen dat Isabelle zomaar zonder enig overleg beslist dat ik niet meer tot de groep behoor en zelfs de groep opdoekt.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today