9 °C Antwerpen, BE
woensdag 20 april 2022
9 °C Antwerpen, BE
woensdag 20 april 2022

Annie Geeraerts: “daar was ik enorm bang voor”

Annie Geeraerts
Foto: DPG Media

Familie-actrice Annie Geeraerts is ondertussen vijf jaar samen met Paul. Het koppel zit volledig op dezelfde golflengte. “Aan ruziemaken hebben we geen behoefte”, klinkt het bij ‘de bomma’ uit Familie. Nochtans was de 95-jarige actrice bang om het nieuws aan haar dochter te vertellen…

“Tja, je hoort toch vaak dat kinderen niet aanvaarden dat hun vader of moeder een nieuwe relatie heeft?” klinkt het schoorvoetend bij Annie Geeraerts in het weekblad.

De actrice besloot het nieuws van haar nieuwe vriend dan ook eerst tegen haar nichtje te vertellen. Annie en haar nichtje hebben immers een erg goede band: “‘Niet kwaad worden’, zei ik, ‘maar ik heb iemand leren kennen.’ Zij was meteen enthousiast: ‘Maar tante Annie, da’s keigoed nieuws!’ En ook mijn dochter was content”, klinkt het opgelucht bij Annie Geeraerts in Dag Allemaal.

En Paul werd ook meteen opgenomen in de familie. “Dat was zo hartelijk”, vertelt Paul in Dag Allemaal. “Ik voelde meteen de warmte. Annie had zich geen zorgen hoeven te maken, het leek wel alsof ik al twintig jaar deel uitmaakte van de familie.”

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today