9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Vriendje voor kroonprinses Elisabeth: “dan zal Mathilde ingrijpen”

Kroonprinses Elisabeth is ondertussen 19 jaar en voor het eerst circuleren er ook geruchten over een mogelijk vriendje voor de troonopvolgster. Maar niet alle namen komen in aanmerking, daar is Royalty-watcher Joëlle Vanden Houden duidelijk in.

Eind vorig jaar bracht Joëlle Vanden Houden nog het boek ‘Prinsessen van België’ uit en in Humo doet de voormalige producer van het VTM-programma Royalty een boekje open over het liefdesleven van onze kroonprinses…

Zo zou prinses Elisabeth gelinkt worden aan Alexandre d’Arenberg, net als de Coburgs een telg van een oud Belgisch adellijk geslacht, maar die naam schrapt Vanden Houden al snel van het lijstje potentiële liefjes voor Elisabeth.

“Mathilde zal wel ingrijpen als ze zijn Instagramaccount ziet: hij is een fuifnummer met veel geld, hè”, ziet de Royalty-watcher geen toekomst in de jongeman als kandidaat prins-gemaal.

Onze kroonprinses zal ook niet met een vriendin naar huis moeten komen: “Dat hoofdstuk hebben ze bij de royals overgeslagen: homo’s of lesbiennes bestaan niet in hun universum”, spreekt Vanden Houden klare taal in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today