19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024
19 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 juli 2024

Bartel Van Riet: “dát programma had ik graag gepresenteerd”

Bartel Van Riet
Foto: VIER

Dit jaar géén Expeditie Robinson voor presentator Bartel Van Riet. Daar steekt de coronacrisis een stokje voor. En ook op andere tv-opdrachten blijft de bevestiging voorlopig uit: “Er staan dingen in de steigers, maar die zijn nog niet concreet”, onthult Bartel in TV Familie.

Maar Bartel zat niet stil tijdens de coronacrisis. Hij werd voor de tweede keer vader en zijn meisjes komen altijd op de eerste plaats, benadrukt een trotse papa. Deze zomer blijft het gezin dan ook in eigen land… Vlaanderen Vakantieland, lacht Bartel Van Riet in het weekblad.

Met de terugkeer van het legendarische programma op tv, polst TV Familie of de presentatie van Vlaanderen Vakantieland niets voor Bartel was geweest…

“Ja, zoiets zou ik graag doen”, klinkt het enthousiast bij Bartel Van Riet in TV Familie. “Ik luister en kijk graag naar verhalen van mensen. Daarom ben ik fan van de programma’s van Arnout Hauben. Wij komen trouwens goed overeen. We hebben dezelfde levensvisie, houden van geschiedenis en natuur.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today