13 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023
13 °C Antwerpen, BE
maandag 29 mei 2023

Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe bekennen: “hier zijn we toch van geschrokken”

Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe
Foto: DPG Media

Familie-kijkers zijn in shock! Anne en Albert staan immers op scheiden. Komt er een einde aan het huwelijk van het oudste soapkoppel ter wereld? Acteurs Annie Geeraerts (Anna) en Ray Verhaeghe (Albert) geven toe dat ze schrokken van deze opvallende wending.

“Toen we voor het eerst hoorden wat de schrijvers met ons van plan waren, moest ik toch even slikken”, geeft de 94-jarige Ray Verhaeghe toe in Dag Allemaal. “Albert die wil scheiden? Wat een idee! Nee, dit had ik echt niet verwacht.”

“Ik moest eerst zelfs lachen omdat ik het niet gelóófde”, voegt de eveneens 94-jarige Annie Geeraerts eraan toe. “En dan te bedenken dat wij de aanzet zelf hebben gegeven…”

Zoals alle Familie-acteurs hebben ook Annie en Ray regelmatig een gesprek met de schrijvers over de verhaallijnen. “De laatste keer suggereerden we dat het misschien tijd werd om de relatie van Anna en Albert wat bij te schaven. Volgens ons klopt het niet meer dat de Bomma zo nors en kwaad bleef, terwijl Albert als een schoothondje achter haar aan bleef lopen”, vertelt Ray Verhaeghe in Dag Allemaal.

“In onze omgeving zien we dat wie ouder wordt, vaak milder wordt. De schrijvers hadden beloofd met onze suggestie rekening te houden. Maar van deze oplossing zijn we toch wat geschrokken”, klinkt het bij Ray Verhaeghe.

Al geven beide acteurs toe dat deze straffe verhaallijn welkom was. “Want door corona stonden Annie en ik de voorbije maanden amper op de set, en we kwamen haast niet in beeld.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today