22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Eddy Planckaert doet verontrustende uitspraak: “Dan hoeft het voor mij niet meer.”

Eddy Planckaert
Foto: Photo News

Eddy Planckaert blikt tevreden terug op het enorme succes van Château Planckaert. “We maken dit programma, omdat we een boodschap willen uitdragen. En als ik hoor of lees dat mensen zeggen dat we een voorbeeldfamilie zijn, word ik pas echt gelukkig. Dat betekent dat we slagen in ons opzet”, vertellen Eddy en Christa in Primo.

De voormalige wielrenner zit nog steeds met een enorme drive. “Ik voel me precies weer 20 jaar. En ik doe het allemaal voor de familie: voor de kinderen en de kleinkinderen”, klinkt het enthousiast bij Eddy Planckaert in het weekblad.

Eddy geeft ook toe dat hij altijd tot het uiterste gaat als hij ergens zijn tanden inzet. “De maatschappij is er slecht aan toe en ik wil met mijn familie bewijzen dat het anders kan: dat je iets kan bereiken, terwijl je je amuseert en terwijl je zorg draagt voor elkaar. En dat doen de Planckaerts. Dat is voor mij mijn ultieme geluk”, klinkt het plotseling ernstig bij de pater familias van de Planckaerts.

Toen ze twintig jaar geleden naar de Ardennen trokken dacht Christa dat ze daar op hun gemak zouden zitten, maar dat was zonder de drive van Eddy gerekend. “Voor Eddy moet het altijd maar meer…”

“Ik weet het. Maar zo zit ik nu eenmaal in elkaar. Op het moment dat ik gewoon maar meedraai in de maatschappij en in mijn zetel zit, hoeft het niet meer voor mij. Het is simpel, dan stap ik eruit. Als ik geen doel meer heb in het leven, hoef ik niet meer te leven”, klinkt het vastberaden bij Eddy Planckaert in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today