5 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024
5 °C Antwerpen, BE
dinsdag 27 februari 2024

Annie Geeraerts maakt één ding duidelijk: “ik háát ruzie”

Foto: DPG Media

Annie Geeraerts woont sinds de eerste lockdown samen met haar vriend Paul. Het koppel is ondertussen vijf jaar samen en zit volledig op dezelfde golflengte. Ruzie? Dat kennen ze niet…

“Ik haat ruzie”, klinkt het bij de Familie-actrice in Dag Allemaal. “Wij hebben de afspraak dat als er iets op onze lever ligt, we daarover praten, maar dat is voorlopig nog niet nodig geweest.”

Een huwelijk zit er echter niet meteen aan te komen: “Dat zou niks aan de situatie veranderen. Wij hebben een samenlevingscontract voor mocht één van ons iets overkomen”, verduidelijkt Annie Geeraerts in het weekblad.

“Wij willen gewoon zo lang mogelijk samenblijven”, voegt Paul eraan toe. “Maar wij willen niet naar een rusthuis!” klinkt het resoluut bij Annie Geeraerts in Dag Allemaal.

“Toen hij naar hier verhuisde, heeft Paul heel veel meubels en boeken moeten wegdoen omdat het hier te klein is. Dat gaf ons allebei hartzeer. Stel je voor dat we naar een serviceflat waren gegaan, dan woonden we nóg kleiner”, beseft ‘de bomma’ uit Familie.

“En mochten we het niet meer alleen aankunnen, kunnen we verpleging aan huis krijgen. Ach, het is een geruststelling dat we elkaar hebben”, klinkt het hartverwarmend bij Paul in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today