5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
5 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Bart en Céline uit Boer Zkt Vrouw: “snel trouwen leek de beste oplossing”

Foto: VTM

Bart Beyaert vroeg begin dit jaar Céline Dewitte ten huwelijk. Het Boer Zkt Vrouw-koppel zou aanvankelijk pas volgend jaar in het huwelijksbootje stappen, maar in allerijl werd het huwelijk vervroegd naar 10 juli.

“Het is niet van moeten, hoor”, lacht Bart enkele dagen voor het huwelijk in Story. “Aanvankelijk zouden we pas volgend jaar trouwen, maar op financieel vlak leek het ons beter om er niet mee te wachten.”

Het akkerbouwbedrijf is nog steeds Barts eigendom, maar ondertussen heeft ook Céline in de zaak geïnvesteerd. “En via een huwelijk is alles netjes geregeld”, verduidelijkt Bart hun keuze voor een ‘snel’ huwelijk.

“Ik zou niet willen dat Céline met lege handen achterblijft als mij iets zou overkomen, dus snel trouwen leek ons de beste oplossing”, verduidelijkt Bart in Story.

De kerkelijke trouw en het huwelijksfeest zullen pas volgend jaar in september doorgaan. Het koppel hoopt dat de pandemie tegen dan achter ons ligt en er weer voluit gefeest kan worden.

Tijdens de plechtigheid op 10 juli staat enkel een etentje met de ouders en zussen met de kinderen op de planning. “Het zal de eerste keer zijn dat onze families elkaar ontmoeten”, lichtte Bart toe in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today