11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024
11 °C Antwerpen, BE
zondag 3 maart 2024

Slecht nieuws voor Niels Destadsbader: “concerten uitgesteld”

Niels Destadsbader
Foto: DPG Media

Niels Destadsbader en zijn fans hebben slecht nieuws gekregen: de in oktober geplande concerten van de zanger in het Antwerpse Sportpaleis, worden anderhalve maand opgeschoven. In plaats van op 8, 9 en 10 oktober gaan de concerten op 26, 27 en 28 november door.

“De coronacijfers zijn dan wel wat wispelturig, belangrijk is dat de vaccinatiegraad blijft stijgen. We kijken uit naar verdere versoepelingen deze zomer. Welgekomen en deugddoende stappen in de richting naar meer vrijheid. Het einde van de tunnel lijkt in zicht. Maar als we het afgelopen jaar één ding geleerd hebben, is het wel dat het in tijden van pandemie bijzonder moeilijk is om de toekomst te voorspellen”, klinkt het bij het Sportpaleis. “Het Overlegcomité doet op dit moment nog geen formele uitspraak over wat na de zomer wel en niet mogelijk zal zijn. Die onzekerheid maakt het niet makkelijk om een concertreeks te plannen waar maandenlange voorbereiding aan vooraf gaat. Het is vanuit die optiek dat Niels Destadsbader en zijn team beslist hebben de geplande concerten van 8, 9 en 10 oktober in het Sportpaleis nog heel even uit te stellen naar respectievelijk 26, 27 en 28 november 2021.”

Ook een opvallende vaststelling, er zijn nog altijd tickets voor deze concerten te koop. Concertgangers zullen vermoedelijk wat langer afwachten in dergelijke onzekere tijden.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today