7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
7 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Bart Kaëll doodeerlijk: “Deze zomer tegen depressie gevochten”

Foto: Photo News

Met ‘Wat is jouw geheim?’ had Bart Kaëll afgelopen zomer dé Zomerhit kunnen winnen. Helaas voor hem ging Pommelien Thijs ermee aan de haal, maar daar kan de zanger mee leven. Bart Kaëll, klaar om 40 jaar carrière te vieren’, had met zijn oorwurm een dijk van een hit en die pakken ze hem niet af.

Maar wat bijna niemand weet, is dat Bart Kaëll deze zomer tegen een depressie vocht. En dat was niet de eerste keer.  In Dag Allemaal vertelt de zanger dat hij enkele jaren geleden al in een echte depressie zat. En deze zomer was het bijna weer zover. “Ik heb ermee leren omgaan, maar ik moet daar nog altijd heel voorzichtig in zijn. Deze zomer heb ik er weer tegen moeten vechten. Ik had plots weer zo’n gevoel: oei, ik ben over mijn grenzen aan het gaan, fysiek en mentaal”, geeft Bart Kaëll in Dag Allemaal toe.

Gelukkig voor hem en de vele fans kon hij zich op tijd herpakken. “Ik moet dan meer rusten en mijn stressniveau proberen te verminderen. Ik blijf een stresskonijn. Gelukkig herken ik de alarmsignalen intussen, ik moet er altijd alert voor zijn. Dat is een knipperlicht dat begint te branden en dan weet ik: hela, ik moet oppassen. Luc had het ook opgemerkt”, gaat Bart Kaëll verder.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today