13 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
13 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Carry Goossens: “Ik heb het daar moeilijk mee gehad”

Foto: Kurt Willaerts

Afgelopen zomer was behoorlijk pijnlijk voor Carry Goossens. Hij raakte geblesseerd tijdens de opnames van ‘James De Musical’ en heeft daar nu nog altijd behoorlijk veel last van. Hij is op dit moment erg afhankelijk van anderen en dat vindt hij niet prettig.

“Ik heb het daar altijd moeilijk mee gehad. Waarschijnlijk omdat ik enig kind ben en omdat ik vaak mijn plan heb moeten trekken. Ik word niet graag gepamperd. Maar soms kan het niet anders. Zoals nu dus”, zucht Carry in Primo.

Dat zorgt ervoor dat Carry dus ook iets minder mobiel is op de scène en dat het moeilijker gaat om te acteren. En over dat acteren wil hij graag nog iets rechtzetten.

“Begin 2020 ging alles goed: ik speelde ‘Bossemans en Coppenolle’ voor Loge10 en ‘Vergeet Me Niet’, een stuk over dementie. In maart van dat jaar zou ik in een nieuw stuk staan, maar toen brak Corona uit en lag alles stil.”

De moed zakte in Goossens zijn schoenen zeker nadat theaterstukken en films ook nog eens bleken te floppen. “Toen heb ik inderdaad laten vallen: als het zo moet, dan hoeft het voor mij niet meer. Ik word 70, misschien is het wel welletjes geweest. Ik heb erg getwijfeld, maar ik ben een acteur in hart en nieren en wil dus graag nog even doorgaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today