12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
12 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Bart Kaëll: “Hij moet zijn belofte nakomen”

Foto: Maarten Geukens

De zomer komt eraan en dat wil zeggen dat elke Vlaamse artiest volop een zomersingle aan het lanceren is. Ook Bart Kaëll blijft niet achter. Hij ging samenwerken met Jan Leyers voor die nieuwe hit in wording.

“Toen we samen in ‘Liefde Voor Muziek’ zaten, hadden wij afgesproken om eens samen te werken. Maar ik hoorde niks meer van Jan. Tot ik zijn dochter Ella tegenkwam. Ik heb haar gezegd dat haar pa zijn belofte moest nakomen en kort daarna heeft hij mij gecontacteerd”, lacht Bart in Dag Allemaal.

De nieuwe single is niet alleen de nieuwe zomersingle van Bart, maar is ook meteen het startschot van de vieringen rond 40 jaar Bart Kaëll.

Bart en Jan Leyers zijn in twee verschillende werelden actief, en voor ‘Liefde Voor Muziek’ hadden ze nog nooit echt vaak en lang met elkaar gebabbeld.

“En dat is het leuke aan ‘Liefde Voor Muziek’: als je drie keer per dag samen aan tafel zit, dan vallen alle verschillen weg. Welke soort muziek je ook speelt, iedereen heeft hetzelfde voorgehad: in panne vallen, in de auto moeten slapen, 400 kilometer rijden om te beseffen dat je in het verkeerde Tiel staat…”, vult Jan aan.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today