9 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024
9 °C Antwerpen, BE
donderdag 29 februari 2024

Koen Wauters: “Er waren aspecten waar ik benauwd voor was” 

Foto: VTM

Koen Wauters is niet verlegen om een uitdaging meer of minder. Hij zag zijn deelname aan ‘Special Forces: Wie durft Wint’, meteen zitten. Hij mag dan wel al 55 zijn, hij smeet zich volledig voor het programma. 

“Vorig jaar hadden ze me al gevraagd voor de Nederlandse versie van dit programma – maar ik heb dat – na kort beraad geweigerd. Omdat ik vond dat ik zo’n zware uitdaging niet meer kon riskeren. Met mijn 55 jaar ben ik niet meer van de jongsten, en ik wil de dingen die ik graag doe, zoals optreden en racen, kunnen blijven doen”, klinkt het in Story. 

Maar niet veel later kwam ook de vraag van VTM en ook zij drongen aan dat Koen toch zou deelnemen. Ze vonden het programma op zijn lijf geschreven. 

“Toen heb ik er nog eens een nacht over geslapen, maar na overleg met mijn coach heb ik toch gepast. Er waren toch enkele aspecten waar ik enorm benauwd voor was.” 

Maar uiteindelijk ging Koen toch overstag en dat heeft hij allemaal te danken aan het enthousiasme van zijn zoon Nono. “Toen we naar de buitenlandse versie aan het kijken waren zei Nono: ‘Papa, dat is toch echt iets voor jou. Jij gaat jezelf supergoed kunnen motiveren voor al die uitdagingen’. Zijn reactie is me blijven achtervolgen en uiteindelijk heb ik dan toch toegezegd.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today