14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024
14 °C Antwerpen, BE
zaterdag 25 mei 2024

Bart Kaëll: “Ik heb punten gescoord”

Foto: Wim Dezutter

Metejoor, Niels Destadsbader, Camille, Pommelien, maar ook Bart Kaëll, Willy Sommers, Liliane St-Pierre, allemaal stonden ze afgelopen zomer op het podium van ‘Tien Om Te Zien’. Voor iedereen wat wils.

Het is voor de oudere generatie artiesten de dag van vandaag immers niet gemakkelijk om op te boksen tegen de vele populaire artiesten van dit moment.

“Ik kan maar zijn wie ik ben. Sinds mijn deelname aan ‘Liefde Voor Muziek’ speel ik als zanger weer in een hogere categorie. Met tv-programma’s als ‘Een echte job’ en ‘De Verraders’ heb ik dan weer punten gescoord bij een jonger publiek”, vertelt Bart aan Primo.

En dat jonger publiek staat nu op de eerste rijen bij een optreden van de zanger. Net als de oudere generatie aan fans doen zij dolenthousiast mee en amuseren ze zich rot.

Bart heeft dus ontzettend veel geluk gehad de voorbije jaren al vindt hij dat hij dat zelf een beetje heeft moeten afdwingen. “Mensen denken dat ik niet weet wat werken is. Ik heb al veel moeten werken om te staan waar ik nu sta.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today