2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023
2 °C Antwerpen, BE
woensdag 6 december 2023

James Cooke maakt droom waar: “Een trip down memory lane”

Foto: Play4

Ze hebben er even op moeten wachten en ze hebben het al een keertje moeten uitstellen omwille van corona, maar in december is het eindelijk zover. Dan staan Jelle Cleymans, James Cooke, Gert Verhulst en Jonas Van Geel in het theater met ‘Vergeet Barbara’. Een feelgoodmusical met liedjes van Will Tura.

Vorig weekend stonden Jelle, Jonas, Gert en James in ‘Tien Om Te Zien’ in hun meest kleurrijke pakjes met een nummer uit de musical. “Qua ‘Tien Om Te Zien’-ontmaagding kan dat wel tellen”, lacht James in Tv Familie.

Het was de allereerste keer voor James dat hij op dat grote podium mocht staan en hij vond het dan ook fantastisch: “Zeker omdat ik daar met mijn vrienden stond. En omdat het een trip down memory lane was. Als kind zat ik elke week aan de buis gekluisterd voor de optredens van het kruim van de Vlaamse Showbizz.”

Toen al droomde James ervan om ook eens op dat podium te mogen staan en deze zomer was het eindelijk zover.

James beseft dat hij niet de beste zanger is zoals Jelle en Jonas, maar daar wil hij graag iets aan veranderen en probeert hij nu zijn stemproblemen onder controle te krijgen. “Ik doe dat met een zogenaamde Lax Vox. Dat is een bubbelset om grip te krijgen op je stem. Zo kun je je stem trainen maar ook ontspannen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today