15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024
15 °C Antwerpen, BE
dinsdag 18 juni 2024

Piet Huysentruyt niet overtuigd: “Ik wilde eerst weigeren”

Piet Huysentruyt
© Medialaan/VTM

Het is al van 2013 geleden dat ‘SOS Piet’ voor de laatste keer op VTM te zien was. Maar daar komt dit jaar verandering in, want binnenkort is ‘SOS Piet’ terug van weggeweest.

Daarvoor moest Piet regelmatig terugvliegen vanuit Zuid-Afrika naar Vlaanderen. De beslissing om ‘SOS Piet’ terug te  halen viel net nadat Piet zijn appartement in Antwerpen had verkocht.

“Ik had dat verkocht nog voor ik wist dat ‘SOS Piet’ zou terugkomen. Achteraf gezien is dat een beetje jammer, maar bon… als ik nu in Vlaanderen ben, huur ik een huis in Geluwe. Of we slapen op hotel.”

Piet woont graag in Zuid-Afrika en is blij met het huis dat hij daar heeft kunnen kopen. Dat konden we ook zien in de reportage van Cath Luyten met ‘Buurman, wat doet u nu”

“Die reportage… ik wilde ze eerst weigeren, maar dat was buiten mijn vrouw gerekend. Vero is altijd de discretie zelve, maar ze zei: ‘Je mag fier zijn op wat je hebt bereikt, je hebt er hard genoeg voor gewerkt!’ Ik vind dat eigenlijk ook wel, en dus zijn we ervoor gegaan. En ik was content met het resultaat.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today