8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
8 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Camille: “Veel rusten zit er voorlopig nog niet in”

Foto: Showbizzsite.be

Als klein meisje klinkt het waarschijnlijk heel herkenbaar: met je barbiepoppen verhaaltjes naspelen die je zelf in je gedachten verzint. Camille Dhont heeft die fantasieën meteen gebruikt om er nummers van te maken.

“Al de nummers op mijn nieuwe album zijn fantasietjes die ik heb neergeschreven met de producer en de componist. Iedereen kan er zijn eigen verhaal va maken”, lacht ze in Dag Allemaal.

Op haar nieuwe album staat ook een heel emotionele ballade: ‘Stilte onze taal’. Daarin schrijft Camille haar gevoelens neer en wat ze de afgelopen maanden allemaal heeft gevoeld.

“Ik ben altijd in de drukte, maar ik ben eigenlijk een introvert persoon. Ik kan echt genieten van rust, gewoon naar buiten staren. Maar ik denk nooit: ‘Pff, ik kan niet meer.’ Zeker niet.”

120 keer, zoveel keer stond Camille deze zomer op het podium. Dat aantal is aanzienlijk. Maar voor de zangeres was het puur genieten. “Veel rust zit er voorlopig ook niet in, want de Lotto Arena’s met ‘Familie’ en ‘Liefde Voor Muziek’ komen er nog aan, en mijn eigen vijf shows. Ik ga nog veel moeten repeteren. Er komt dus nog efkes een pittige periode.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today