13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 16 juni 2024

Nick Laenen: “Dat gaat zoveel drama geven”

Foto: DPG Media

We kunnen begrijpen dat niet iedereen zou willen trouwen met 4 andere vreemde koppels erbij. Toch is dat dit jaar de bedoeling bij de vernieuwde versie van ‘Blind Getrouwd’. VTM is gaan spieken bij de Australische versie en heeft hier en daar wat aanpassingen gemaakt.

“Zo’n groot trouwfeest, dat moet toch voor onduidelijkheid bij de kandidaten zorgen”, zegt Christophe Ramont, ex-deelnemer, in Dag Allemaal. Ik zou mezelf verliezen op zo’n groot feest. Ik zou niet weten wie de vrienden van mijn partner zijn en wie ik al dan niet moet leren kennen. Huwelijksreis idem.”

Nick, de voormalige partner van Christophe uit het programma heeft er ook zijn bedenkingen bij, maar geeft het idee nog het voordeel van de twijfel.

“Eerst dacht ik: ‘Oh My God’, dat gaat keiveel drama geven, maar ik ken de makers en ik weet dat ze eerlijkheid en oprechtheid hoog in het vaandel dragen. Dit zal dus geen ‘Blind Getrouwd Australië 2.0’ worden. “

Al ziet Nick ook heel wat voordelen. “Het is gewoon heel handig dat je vanaf het begin je gevoelens kan ventileren tegenover mensen die hetzelfde meemaken. Maar als je je natuurlijk gaat fixeren op andere koppels, dan kan dat een gevaar zijn. Al verwacht ik geen echte partnerruil. Maar ik hoop wel op wat drama.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today