10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024
10 °C Antwerpen, BE
dinsdag 23 april 2024

Laura Lynn: “Ik had al een voorgevoel dat het geen goed idee was”

Laura Lynn

Muzikaal was het een lange tijd erg stil rond Laura Lynn. Na 2 country-albums bracht ze muzikaal niks nieuws meer uit, tot deze zomer. Ze lanceerde ‘Zo is het leven’, een gloednieuw schlagernummer, net zoals we van haar gewoon zijn.

“Dat is toch iets wat de coronaperiode me heeft bijgebracht. Ik heb lang nagedacht of ik echt verder wilde in de richting van de country. En vrij snel kwam het antwoord dat schlager m’n echte grote liefde is. Daar wil ik nu op verder bouwen. Ik kijk uit naar nieuwe nummers, de teksten mogen wat dieper gaan en het mag wat vrouwelijker zijn en meer inhoud hebben”, zegt ze in Dag Allemaal.

Spijt van haar country-zijsprongetje heeft de zangeres niet. De eerste cd scoorde heel goed, maar de tweede had pech. “Die is uitgekomen op 13 maart 2020, bij het begin van de lockdown. Vrijdag de dertiende trouwens. Ik had al een voorgevoel dat het geen goed idee was om de cd op die dag te lanceren.”

Laura Lynn heeft altijd een goed contact gehad met haar fans en ook dit keer heeft ze die nauw betrokken bij het maken van haar videoclip voor de nieuwe single.

Ik heb hen gevraagd wat zou passen bij het nummer. Ik heb niet alle suggesties kunnen gebruiken, maar we hebben geprobeerd zoveel mogelijk fans hun zeg te laten hebben over de clip. Ik wil de mensen weer dicht bij mij krijgen. Daarom maak ik ook een fysieke versie van de single. Dan kan ik die signeren na het optreden en een praatje maken met de mensen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today