4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024
4 °C Antwerpen, BE
donderdag 25 april 2024

Sandrine André: “Ik was niet altijd een leuk kind”

Foto: VTM

Onze eerste schooldag, we herinneren het ons waarschijnlijk allemaal niet meer, maar aan onze schooltijd hebben we ongetwijfeld allemaal goede herinneringen. Ook ‘Familie’-actrice Sandrine André.

Zij denkt vooral terug aan de grote eindejaarsshow die ze steeds met het school organiseerden. “In het derde leerjaar mochten we in een voorstelling in een theaterzaal spelen. In een indianenjurk speelde ik op een panfluit terwijl de zon opkwam. Ik was heel trots maar ik was me er niet van bewust dat ik graag acteerde”, blikt Sandrine terug in Story.

Een rebels kind was Sandrine niet, maar dat ze soms best vervelend kon zijn, dat moet ze wel bekennen.

“Ik was niet altijd een leuk kind. Dat komt door mijn ouders, die mij altijd uitlegden waarom iets niet mocht. Als ik niet weet waarom iets gebeurt, kan ik daarom wel eens moeilijk doen.”

En moeilijk doen of een beetje rebels zijn, dat mondt dan al eens uit in straf natuurlijk. “Ik heb twee keer straf gekregen. Één keer omdat ik te laat toekwam op school, de andere keer omdat ik klompen droeg. Dat mocht niet volgens het schoolreglement. In beide gevallen kwam mijn vader naar school: ‘Als iemand straf moet krijgen, dan ben ik het. Wij bepalen wat onze dochter draagt en dat ze te laat is, is onze schuld.’ En dus schreef papa de straf. Nadien heb ik nooit meer straf gekregen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today