9 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024
9 °C Antwerpen, BE
zondag 21 april 2024

Bart Kaëll: “Ik was kapot op het einde van de dag”

Foto: Maarten Geukens

Ooit is Gunther Levi zijn carrière begonnen door zijn deelname aan ‘De Soundmixshow’. Iedereen zag toen al dat de jongen barstte van het talent en dat er wel eens een mooie carrière op hem zou kunnen liggen te wachten.

En dat is ook gebeurd. Gunther werd razend populair dankzij zijn rol als Peter Van den Bossche in ‘Familie’, maar ook als solozanger en zanger bij De Romeo’s werd Gunther op handen gedragen.

Hij denkt nog wel eens terug aan zijn deelname aan ‘De Soundmixshow’. Hij was toen erg zenuwachtig en verging van de zenuwen. Vooral het gesprek met presentator Bart Kaëll bezorgde hem veel zenuwen. Dat kon hij immers niet op voorhand repeteren.

“Hadden wij dan op voorhand niet besproken waar we het over zouden hebben? Het was dat eerste jaar ook zo’n drukte. Het eerste seizoen werd opgenomen in het Kursaal van Oostende. Ik was niet alleen presentator, maar deed ook mijn eigen redactiewerk. Ik moest tussen de repetities door naar boven lopen, naar mijn bureautje waar ik de kandidaten ontving. De hele tijd heen en weer hollen: ik was kapot op het einde van zo’n dag”, klinkt het in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today