13 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024
13 °C Antwerpen, BE
maandag 20 mei 2024

Tom Waes: “Ik wil me niet laten verlammen door angst”

Foto: Entertainment-Today.be

Binnenkort kunnen we weer kijken naar ‘Kamp Waes’. Er zijn 15 nieuwe kandidaten geselecteerd die zich aan de zware beproevingen van Tom Waes en zijn team mogen wagen. Ook Fly is er dit seizoen weer bij. En Tom heeft nog een unieke primeur.

“Vanaf 15 januari kunnen mensen die bij de Special Forces willen, zich rechtstreeks inschrijven voor de selectieproeven zonder voorafgaande militaire opleiding. Dat verraadt wel een beetje in wat voor tijden we leven. Vroeger hadden de Special Forces vooral buitenlandse missies, maar blijkbaar worden ze almaar vaker in eigen land ingezet. Ik laat me niet verlammen door angst, maar je voelt toch dat er weer heel wat aan het broeden is”, klinkt het in Dag Allemaal.

Behalve ‘Kamp Waes’ was er de voorbije maanden ook ‘Kalm Waes’. In die periode heeft de presentator 4 maanden geen alcohol aangeraakt. En dat ligt klaar om uitgezonden te worden.

Rust zit er voor Waes wel niet in. Hij begint alweer te draaien voor een nieuw seizoen van ‘Reizen Waes’.

“Tot en met de lente van 2025 zit mijn agenda al helemaal vol. En ik werk al aan ideeën voor erna. Ik heb dat nodig, die rush, ik moet alleen opletten dat ik niet over mijn grens ga. Twee jaar geleden flirtte ik met mijn limiet. Ik was niet opgebrand, maar ik besef nu dat ik er wel waakzaam voor moet zijn. Ik herinner me nog dat we draaiden tot half drie ’s nachts voor ‘Het Verhaal van Vlaanderen’, erna snel naar huis voor een douche en om mijn valies te maken, om twaalf uur later in India te landen. Dat doet den deze niet meer.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today