19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024
19 °C Antwerpen, BE
zaterdag 22 juni 2024

Karen Damen: “Ze is zo geslepen”

Foto: VTM

Vanaf 5 januari is Karen Damen niet alleen in ‘Familie’ te zien als actrice, maar ook in het gloednieuwe ‘Milo’. Daarin speelt ze Maud, de bitch van de reeks.

“Het is volledig uit mijn comfortzone, maar zo’n leuk personage. Als ik die bril opzet en die valse paardenstaart aan mijn haar vastgemaakt wordt, voel ik me helemaal veranderen. Vanessa in ‘Familie’ vind ik supergemakkelijk, omdat die heel hard op mij lijkt. Buiten het feit dat het een dikke seut is soms, een grijze muis. Maar die Maud is zo geslepen! Daar moest ik toch een beetje naar zoeken. Nu, ze is ook niet door en door slecht, hé. Ze is eigenlijk een ambitieuze moeder met een goed hart, maar ze heeft veel geld en gaat over lijken om haar twee dochters naar de top te katapulteren”, zegt Karen in Dag Allemaal.

Net zoals in de reeks zou ze ook in het echte leven alles over hebben voor haar kind. Zo zou ze alles doen voor Sky, haar zoon.

“Ik doe veel voor hem, ja. Ik weet nog hoe, toen ik bij K3 zat, ouders soms tegen ons zeiden: ‘Ik doe dit anders nooit, maar mijn dochter is zo’n grote fan.’ Toen heb ik beseft: voor een kind doet een mens alles, zelfs de grootste gêne overwinnen om op iemand af te stappen en een foto of handtekening te vragen. Als Sky morgen een dagje naar zee wil, dan stap ik in mijn auto en breng ik hem. Sinds Sky er is, vind ik mezelf niet meer het belangrijkste, mijn kind is nu het belangrijkste in mijn leven. Als hij gelukkig is, dan ik ook. En dat heeft die Maud ook.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today