22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Bart Van Avermaet: “Je wordt aangesproken vanachter een struik voor een selfie” 

Bart Van Avermaet
Foto: VRT

Wanneer Daphne Paelinck en Bart Van Avermaet op reis gaan met de fans op de ‘Thuis’-fanreis, dan verblijven ze natuurlijk in een luxehotel met alles wat ze nodig hebben. Toch is dat voor Daphne niet meteen nodig. 

“Ik ben allesbehalve een luxepoes. Ik geef zelfs de voorkeur aan een back to basics vakantie met de tent dan een verblijf in een all-inhotel. Vóór de komst van onze dochters Mae en Allie gingen mijn vriend Randall en ik standaard met de rugzak op vakantie. Ik vind het juist bevrijdend om zo light mogelijk te reizen. Dat avontuurlijke proberen we ook door te trekken nu we een gezin hebben. We leven in zo’n materialistische wegwerpmaatschappij dat even terugplooien op wat echt belangrijk is ons helpt de essentie van het leven beter te waarderen”, zegt de actrice in Primo. 

Voor Bart maakt het niet zoveel uit. Hij brengt vooral zijn goed humeur mee naar de fanreis, want dat zal hij zeker nodig hebben. 

“En ik neem ook veel energie mee, want dat heb je op een reis met fans wel nodig. ‘Thuis’-kijkers zijn erg fanatiek en het moment dat je als acteur naar de ontbijtzaal wandelt, word je al aangesproken vanachter struiken of bomen voor een selfie.” 

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today