22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 14 juli 2024

Florence en Jiri zetten belangrijke stap in hun huwelijk

DPG Media

Florence Vandoorne en Jiri Punt zijn dankzij het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ al meer dan twee jaar een koppel en zijn gelukkiger dan ooit tevoren. Dat het snor zit tussen de twee tortelduifjes, bewijst het feit dat de twee een volgende stap gaan zetten: Florence verhuist naar het huis van Jiri in Westmalle laat zij weten.

“We gaan binnenkort samenwonen in Jiri zijn huis in Westmalle, mijn huis zal ik proberen te verhuren”, reageert Florence. Ze zet best een grote stap, het zal voor Florence toch wel wennen zijn, maar ze heeft er zin in.

“Hoe dan ook blijf ik toch heimwee hebben naar West-Vlaanderen en het plan is nog steeds om op een dag daar ergens samen een huis te kopen. Voor Jiri is het daarvoor nog iets te vroeg, dus dit is voor ons beide op dit moment de beste tussenoplossing aangezien de wil om eindelijk ‘echt’ samen te wonen overheerst”, lacht Florence.

De twee zijn volop aan het verbouwen en daarvoor krijgen zij de hulp van hun families. Het huis van Jiri krijgt nieuwe vloeren, zowel de keuken als badkamer krijgt een upgrade en er komt tot grote vreugde van Florence ook een dressing.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today