18 °C Antwerpen, BE
woensdag 5 oktober 2022
18 °C Antwerpen, BE
woensdag 5 oktober 2022

Bedriegt Ruben Van Gucht de toekomstige moeder van zijn kind?

Bedriegt Ruben Van Gucht de toekomstige moeder van zijn kind?

Ruben Van Gucht
© VRT/Geert Van Hoeymissen

Ruben Van Gucht deed jarenlang, en nog steeds, heel wat vrouwenharten sneller slaan. Sinds enkele maanden is Ruben getrouwd met Blanka Vlašić en verwachten ze binnenkort een kindje samen. Maar dat liefdesgeluk lijkt nu verstoord te worden door geruchten die hardnekkig de kop op steken.

Negen jaar lang was Ruben samen met Laurence, tot ze besloten om uit elkaar te gaan. Rond diezelfde tijd verschenen de eerste berichten over de ontrouw van Ruben die zou geleid hebben tot de breuk tussen de twee.

Ruben lijkt het niet zo nauw te nemen met echtelijke trouw en ook nu lijkt hij dus een scheve schaats (of meerdere)- te rijden. Er duiken verschillende namen op met wie Ruben een romance zou hebben beleefd.

Romantisch dineren, kussen op een bruiloft, Ruben lijkt de romances ook nooit onder stoelen of banken te steken. Het bereikte ondertussen zelfs de juice-kanalen in Nederland, schrijft Dag Allemaal.

En die zijn iets meer recht voor de raap. Daar worden de vrouwen bij naam genoemd. Opvallende naam is Charlotte, tevens ook een ex van Adriaan Van den Hoof. Wat er allemaal van waar is, dat zal de tijd uitwijzen, maar laten we hopen voor het toekomstige kindje, dat papa Ruben zijn verantwoordelijkheid zal nemen.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today