9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Begrafenis Paul Severs vindt dinsdag plaats

paul severs
© Entertainment Today

Paul Severs, de Vlaamse charmezanger die eerder deze week op 70-jarige leeftijd overleed, zal op dinsdag 23 april 2019 begraven worden.

Het overlijden van Paul Severs bracht een schokgolf teweeg in Vlaanderen. Niet alleen zijn fans, maar ook zijn collega’s reageren massaal op een van Vlaanderens populairste zangers.

Christophe Severs, Pauls zoon, laat via zijn Facebookpagina weten dat de uitvaart van zijn vader op dinsdag 23 april 2019 zal plaatvinden.
Gezien de paas- en verlofperiode en de bijhorende organisatorische voorbereidingen, werd in overleg met verschillende partijen besloten om de uitvaart van mijn vader te laten plaatsvinden op dinsdag 23 april 2019. De kerkelijke plechtigheid zal in de basiliek van Halle (Sint-Martinus basiliek) voltrokken worden. Die dag zal iedereen welkom zijn. Er is geen mogelijkheid tot laatste groet in het uitvaartcentrum.
Bedankt voor alle steunbetuigingen en gelieve nog steeds de privacy van de familie te respecteren.”

Paul Severs kreeg kwam eerder dit jaar ten val met de fiets na een hartfalen. Nadien raakte hij verschillende keren in coma. Deze week overleed Severs op 70-jarige leeftijd.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today