16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024
16 °C Antwerpen, BE
donderdag 13 juni 2024

Bekende gezichten openen hun ‘2 Sterren Restaurant’

Bieke Ilegemes Erik Goossens Twee Sterrenrestaurant
© Medialaan/VTM

Voor de liefhebbers: Mijn Pop-Uprestaurant komt terug; zij het dan in gewijzigde vorm.  In 2 Sterren Restaurant zullen geen nobele onbekenden achter het fornuis en in de zaal staan, maar wel vier bekende duo’s.

Vier bekende duo’s die een restaurant openen om er te koken voor jury en publiek.  Dat is in het kort waar 2 Sterren Restaurant om draait.  Bieke Ilegems en Erik Goossens, Kürt Rogiers en Roel Vanderstukken, Jacques Vermeire en Herman Verbruggen en Andy Peelman en Marie Verhulst zijn de vier duo’s die later dit voorjaar een restaurant uit de grond zullen stampen.

Naast het samenstellen van een flitsend concept, moeten de duo’s hun restaurant ook inrichten, een team en een menu samenstellen én – niet onbelangrijk – de keet draaiende houden.

Dat laatste moeten ze gedurende twee dagen doen.  Het is de bedoeling dat twee duo’s tegen elkaar strijden.  Wie klanten, jury en recensenten weet te overtuigen, gaat door naar de finale.  Na drie dagen wordt dan beslist wie de titel van ‘2 Sterren Restaurant’ binnenhaalt.

Daarna mogen ze hun restaurant twee dagen lang openhouden. Telkens twee duo’s strijden tegen elkaar. Het restaurant dat klanten, recensenten en natuurlijk Sergio Herman weet te overtuigen, mag naar de finale.

Vanaf vandaag kan je een tafel te reserveren bij één van de vier BV-koppels via vtm.be.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today