3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023
3 °C Antwerpen, BE
maandag 4 december 2023

Bekijk de eerste beelden van ‘Trio’

Trio
© KFD

Veel was er nog niet gelekt van het unieke project, maar inmiddels zijn de trailer en de poster van ‘TRIO’ klaar.  De film komt volgend jaar met Valentijn in de zalen.

In 2016 toerden Matteo, Ruth en Bruno door het land met het theaterstuk  ‘Hechten’ van Stefaan van Brabandt.  Deze tournee bracht hen als makers en vrienden alleen maar dichter bij elkaar en hongeriger naar meer.  Een nieuwe uitdaging.  Zo ontstond het idee om samen een filmscenario van het toneelstuk te brouwen.  Die film is nu klaar.  En ook deze samenwerking verliep zo vlot en inspirerend dat de drie besloten om samen een productiehuisje op te richten, Brutteo, een samentrekking van hun voornamen.  Hun eerste film ‘Trio’ werd zowel door hen geregisseerd, geproduceerd als geacteerd.

‘Trio’ volgt het verhaal van Wim, boekhouder, neuroot en eenzaat die al een tijdje met een depressie worstelt. Zijn halfbroer en tegenpool Gert probeert hem op te beuren met een niet zo alledaags cadeau. Lise een grofgebekte escorte maakt in Wim lang verloren gevoelens los. De depressie lijkt ver weg. Ze praten, lachen, dansen… maar ze zijn niet alleen. Gert is eveneens betoverd door de eigenwijze, intrigerende Lise. De paringsdans begint. Een onwaarschijnlijk trio ontstaat. Voor het eerst heerst er rivaliteit tussen de broers. Een uur lang is Lise van hen. Daarna is alles anders. 

Trailer

‘Trio’ wordt vanaf 13 februari 2019 in de bioscoopzalen verwacht.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today