22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024
22 °C Antwerpen, BE
zondag 21 juli 2024

Willy Sommers op grootste après-ski party in Het Sportpaleis

Willy Sommers
© Entertainment Today

Goed nieuws voor wie houdt van een feestje, niet kan skiën of geen verlof meer over heeft. Want dankzij de Moose Winterbars hoef je geen koffers te pakken richting skioord voor een stevige après-ski waar je helemaal kan ‘losgehen’.

De Moose Bar in Antwerpen opende donderdag de deuren en is daarmee de zesde en laatste Moose bar chalet in België die dit jaar op-popt. Ook Hasselt, Gent, Kortrijk, Mechelen en Leuven hebben hun eigen Moose winterbar.

De Antwerpse Moose Bar – een authentieke houten chalet van liefst 330 vierkante meter – werd opgebouwd op de site van het Noordkasteel Zuid in Antwerpen. Een plek waar het bier per halve liter wordt getapt, foute hits en meezingers uit de muziekboxen schallen, je frituursnacks uit de muur haalt en de dresscode bestaat uit ‘dirndls en lederhosen’. 

Viktor Verhulst, Kobe Ilsen en Willy Sommers in het Sportpaleis 

Het succes is zo groot dat de Hasseltse Club Versuz, de initiatiefnemer achter de zes bars, voor een unieke uitdaging gaat; het organiseren van de grootste après-ski party van het land.

Op zaterdag 16 februari wordt ’s lands grootste concertzaal omgetoverd tot ’s lands grootste après-ski party met ‘MOOSE Bar XXL’. Een groot deel van de toegangskaartjes is al de deur uit en wij vermoeden dat de rest van de tickets snél zal volgen. Zéker nu Kobe Ilsen en Viktor Verhulst hun komst bevestigden en de grootste meezingers en foutste platen zullen draaien van achter de dj-booth.

Praktisch

Tickets en info voor Moose Bar XXL in het Sportpaleis op 16 februari 2019: http://moosebar.com/tickets. Deuren openen om 19u30.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today