26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024
26 °C Antwerpen, BE
dinsdag 25 juni 2024

Belinda Voorspoels: “Dat was nooit zonder gevaar”

Foto: VTM

Voor Belinda fulltime aan het werk ging als actrice heeft ze nog een aantal andere jobs uitgeoefend. Zo was ze vooral aan het werk als verkoopster en serveerster, iets wat ze altijd graag heeft gedaan.

“Ik heb altijd jobs gecombineerd, maar horeca is wel de rode draad geweest. Op mijn zeventiende ben ik ermee begonnen en eigenlijk ben ik er pas vorig jaar mee gestopt, het laatste jaar als cocktailvrouw in een zomerbar”, zegt Belinda in Primo.

Soms zijn de uren in de horeca en de uren op de set als actrice makkelijk met elkaar te combineren, maar het valt ook allemaal niet te onderschatten.

“Zo herinner ik me periodes dat ik overdag in de kledingwinkel werkte en ’s avonds in discotheken. Dat is begonnen met flyeren naast de portier, vervolgens werkte ik in de vestiaire en niet veel later stond ik achter de bar omdat ik toch wel een vlotte babbel heb.”

Werken in een discotheek, het is ook nooit zonder gevaar. En zeker niet voor Belinda, die niet van gevechten en geweld houdt. “Soms ging ik tussen twee heethoofden staan. Niet altijd mijn beste idee. Zo heb ik eens een stamp in mijn maag gehad, bijna een fles op mijn hoofd en een molotovcocktail in de gang.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today