13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024
13 °C Antwerpen, BE
zondag 19 mei 2024

Marie Verhulst doet onthullingen over het moederschap

Foto: DPG Media

Marie Verhulst is ondertussen al een paar jaar het nieuwe baasje van Samson en is daarnaast al ruime tijd samen met haar vriend Jef. Beiden werken voor Studio 100 en hebben het dus superdruk.

Maar ondanks dat is de liefde nog steeds groot. “Ja, Jef is echt de perfecte man. Ik zie hem nog steeds doodgraag”, verklapt Marie Verhulst aan Story.

Marie is ondertussen ook al 27 jaar en dus wordt er met grote aandacht gekeken naar mogelijke gezinsuitbreiding ten Huize Verhulst. Collega Hanne van K3 werd mama op haar 28ste dus stijgt de verwachting dat ook Marie binnenkort mama zal worden.

“Op dit moment zijn baby’s nog totaal niet aan de orde. Ik voel me nog niet klaar voor het moederschap. Al ben ik wel zot van kinderen”, vertelt Marie aan Story.

Voor haar werk komt ze er uiteraard vaak mee in contact. “Ze geven me veel energie. Ze zijn ook zo schattig en eerlijk. Maar ik moet er natuurlijk niet elke dag voor zorgen”, bekent Marie Verhulst. Gert zal dus nog eventjes moeten wachten alvorens hij zichzelf ‘opa’ zal kunnen noemen.

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today