9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024
9 °C Antwerpen, BE
vrijdag 1 maart 2024

Belinda Voorspoels: “Hij wilde mij daarvoor een maandloon betalen”

Foto: VTM

Voor Belinda Voorspoels rollen kreeg in soaps als ‘Thuis’ en ‘Familie’ was ze altijd aan het werk in de horeca. Ze werkte vaak in dancings en discotheken en daar maakte ze altijd wel het één en ander mee.

“Ik heb ooit meegemaakt dat een mannelijke klant belachelijk veel fooi gaf. Zo gaf hij dertig euro, bij elk drankje. Telkens opnieuw op dezelfde dag”, begint Belinda in Primo.

Belinda voelde al heel snel aan dat er iets niet klopte en gelijk had ze. Niet veel later kwam het voorstel om met de man mee naar huis te gaan.

“In ruil voor een romantische nacht zou hij me een maandloon betalen. Ik was in shock. En ik heb ooit meegemaakt dat een man zei: ‘Mag ik jou nog eens zien wegwandelen? Want die schoon billen van jou kunnen nogal dansen.’ Zijn vrouw, die naast hem zat, keek er zelfs niet raar van op.”

Nu ze fulltime aan het werk is als actrice mist Belinda de horeca soms wel eens. “Om de één of andere reden zijn mensen die in de horeca werken om ter leukst. Zij stralen een positieve energie uit. En omdat je samen lange dagen doorbrengt, bouw je een intense band op. In de horeca heb ik vrienden voor het leven gemaakt.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today