1 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023
1 °C Antwerpen, BE
zaterdag 2 december 2023

Jan Van den Bosch: “Ik was een ongelofelijke chaoot”

Foto: DPG Media

Jan Van den Bosch en zijn partner Fran gingen in 2022 uit elkaar. Een scheiding is nooit leuk, maar gelukkig voor Jan kwam er al snel een nieuwe liefde zijn pad opgewandeld. Hij is opnieuw gelukkig en heeft door de scheiding heel wat over zichzelf geleerd.

“Vroeger was ik een ongelofelijke chaoot en stelde ik zaken makkelijk uit. Nu ben ik rustiger en leef ik meer gestructureerd. Wanneer de kinderen niet bij mij zijn, werk ik heel hard en bereid ik me voor op mijn week met hen”, legt Jan uit in Story.

Door de structuur heeft Jan meer rust in zijn hoofd gevonden en heeft hij nu ook meer tijd voor muziek. Hij verhuisde ook van Humbeek naar Mechelen, en woont nu vlak bij zijn ouders in een bruisende stad.

“Maar de breuk tussen mij en Fran heeft me niet meteen onzekerder gemaakt. Ik weet veel beter wat ik verwacht van de liefde en ken mezelf veel beter. Met het ouder worden weet je ook beter welke vragen je aan elkaar moet stellen om elkaar snel te leren kennen. Ik vind het makkelijker om nu verliefd te zijn dan op mijn twintigste.”

Maar Jan is gelukkig en ook erg trots op zijn kinderen. Zeker nu zijn dochter Sam meespeelt in ‘Familie’ als Finn. “Ik had er eerst mijn twijfels over, of ze wel moest gaan acteren. Ik had al met kinderen gedraaid en merkte dat het voor de ouders een heel gedoe is om hun kind op tijd op de set te krijgen na een schooldag. Maar uiteindelijk vind ik het heel bijzonder om samen met mijn dochter te spelen.”

Schrijf je hier in voor de gratis dagelijks nieuwsbrief van Entertainment Today.

* verplicht in te vullen
Entertainment Today