20 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022
20 °C Antwerpen, BE
maandag 15 augustus 2022

Belle Perez doet opvallende bekentenis: “daarom wil ik geen tweede kind”

Belle Perez
Foto: Photo News

Belle Perez onthult in Story dat ze pas op haar veertigste plotseling haar biologische klok voelde tikken. “Maar die stond toen wel meten op ontploffen”, lacht de ondertussen 45-jarige zangeres.

Het was tijdens de opnames van Liefde Voor Muziek dat Belle voelde dat ze er klaar voor was. Dat haar partner Wout de papa van haar kind zou worden, voelde ze al van in het begin van hun relatie.

“Ik had me Wout van bij het begin van onze relatie al voorgesteld als de vader van mijn kind. Maar zodra ik hem leerde kennen, was ik onder de indruk van zijn manier van doen. Wout is vrij opgevoed en heeft heel veel levenservaring, ook al is hij zeven jaar jonger. We hebben een goede balans”, vertelt Belle Perez.

“Ik heb hem op sommige vlakken getemperd, hij dwingt mij af en toe over een bepaalde grens te gaan, en kan bepaalde dingen in een ander perspectief plaatsen. Zo iemand had ik nodig”, geeft de zangeres toe.

Maar Belles biologische klok liet zich in het begin van haar relatie met Wout nog helemaal niet gelden. “En dat gevoel heb ik sinds de geboorte van Ellía ook niet meer gehad. Daarom wil ik ook geen tweede kind. We zijn compleet en hebben niet het gevoel dat we nog iets missen”, bekent Belle Perez in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today