11 °C Antwerpen, BE
zaterdag 15 mei 2021
11 °C Antwerpen, BE
zaterdag 15 mei 2021

Mama Andy Peelman getuigt over donkere periode: “zonder Andy was het verkeerd afgelopen”

Andy Peelman
Foto: Photo News

Andy Peelman en zijn 73-jarige moeder Lisette zijn twee handen op één buik. Voor Lisette voelt het het hele jaar door aan als Moederdag. “Andy staat áltijd paraat voor mij”, klinkt het hartverwarmend bij Lisette in Dag Allemaal. De twee gingen samen dan ook door een heel moeilijke periode…

Andy was amper zes jaar toen zijn ouders uit elkaar gingen. “Wij zijn op een klein appartementje moeten gaan wonen. Ik had geen werk meer en moest ’t met een uitkering zien te rooien. Gelukkig kreeg ik wat financiële steun van m’n moeder, anders waren we niet door die periode geraakt”, bekent Lisette in Dag Allemaal.

Lisette vertelde eerder als in ‘Later als ik groot ben’ dat ze het op een bepaald moment niet meer zag zitten. “Ik dacht: nu rijd ik tegen ’n paal. Als Andy er niet was geweest, zou het verkeerd afgelopen zijn, denk ik”, klinkt het stilletjes bij Lisette.

Andy Peelman geeft toe dat hij nooit gemerkt heeft hoe moeilijk zijn moeder het had, daarvoor was hij nog te jong. “Ik heb pas als volwassene beseft hoezeer mama zich heeft weggecijferd om door die periode te raken”, aldus Andy Peelman in Dag Allemaal.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today