2 °C Antwerpen, BE
donderdag 2 december 2021
2 °C Antwerpen, BE
donderdag 2 december 2021

Natalia onthult: “Bobbi-Loua is misschien mijn enige kind”

Foto: VTM

Toen Natalia de liefde vond bij Frederik voelde ze zich meteen ook klaar om haar kinderwens in vervulling te laten gaan. “Dat beetje wilde leven, alleen maar je eigen ding doen: dat hoefde niet meer”, vertelt de Kempische zangeres in Story.

Al tijdens haar zwangerschap hakte Natalia enkele belangrijke knopen door. Haar carrière zou even moeten wijken voor het moederschap…

“Ik heb daar op voorhand goed over nagedacht: ik krijg misschien maar één kind, ik wil er echt alles uit halen”, onthult Natalia in Story. “Mijn manager wist dat mijn agenda de eerste vijf maanden leeg moest blijven, los van corona. Ik wilde alle ervaringen absorberen.”

Ook toen de zangeres weer begon op te treden, voelde het vreemd aan: ‘Ik herinner me mijn eerste optreden na de geboorte van Bobbi-Loua. Die kleine was mee, haar meter zat met haar in de coulissen, want Frederik moest werken. Ik was er klaar voor, maar ik vond het toch moeilijk om op gang te komen,” geeft Natalia openhartig toe.

“Op een podium moet je alles geven als zangeres, half werk leveren gaat niet. Maar je wilt dat kind ook niet tekortdoen”, klinkt het bij Natalia in Story.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today