6 °C Antwerpen, BE
dinsdag 7 december 2021
6 °C Antwerpen, BE
dinsdag 7 december 2021

Kelly Pfaff deelt slecht nieuws

Kelly Pfaff heeft slechts nieuws voor fans van de familie die hopen op een terugkeer van De Pfaffs. Kelly laat er immers geen twijfel over bestaan: er komt géén vervolg op de succesvolle realitysoap rond de familie.

Het is ondertussen tien jaar geleden dat de laatste aflevering van de realitysoap rond de familie Pfaff werd uitgezonden. En nu de Planckaerts opnieuw scoren op het kleine scherm, droomden vele mensen dat ook de Pfaffs zouden terugkeren. Maar dat ziet Kelly Pfaff niet zitten.

“Na de intense reality-periode wilden we herbronnen en hebben we heel bewust een tv-pauze ingelast”, vertelt Kelly in Het Laatste Nieuws. “Zo’n realityreeks is een TGV. We hadden vier à vijf jaar nodig om op adem te komen en zeiden ‘neen’ op alle aanvragen. Pas een jaar of drie geleden zijn we voorzichtig weer op aanbiedingen beginnen in te gaan.”

Zo zagen we Sam Gooris opdraven als coach in The Voice Senior en presenteert Kelly zelf binnenkort het nieuwe VTM 2-programma ‘Waar voor je geld?’. Maar een terugkeer van de realitysoap sluit Kelly uit…

“Heel wat mensen vragen het me”, lacht Kelly in Het Laatste Nieuws. “Maar op dit moment is het antwoord ‘neen’. We hebben heel bewust gekozen om onze privé af te schermen en we zijn van plan om dat te blijven doen. Het is goed zoals het is nu”, aldus Kelly Pfaff.

Binnenkort start Entertainment Today met een (wekelijkse) nieuwsbrief. Mis dit niet en schrijf je nu meteen in!

* verplicht in te vullen
Entertainment Today